Yhdysvaltain valuutanvalvojana toimiva Brian Brooks vahvistaa, että uudet salaussäännöt vahvistetaan ennen nykyisen hallinnon lähtöä.

CNBC: n Squawkboxin haastattelussa valuutanvalvontatoimiston (OCC) ylin sääntelyviranomainen sanoo, että yleisön pitäisi odottaa uusia salausvaroja sääteleviä käytäntöjä tulevina viikkoina.

Brooks ilmoittaa, että uudet säännökset keskittyvät selkeyden tarjoamiseen syntymässä olevalla salausalalla, mikä hänen mielestään auttaa sijoittajia tuntemaan olonsa turvallisemmaksi osallistumalla avaruuteen.

„En usko, että tarvitsemme 50 asetusta kahden sijasta, mutta tarvitsemme selkeyttä siitä, mikä on sallittua. Tarvitsemme ohjeita esimerkiksi siitä, voivatko pankit muodostaa yhteyden suoraan lohkoketjuihin maksuverkkoina. Vastauksen on oltava kyllä. Tarvitsemme vastauksia siitä, voivatko pankit säilyttää salausvaluutan, jotta laitokset viihtyvät mukavasti. Ja näit, mitä tapahtui, kun annoimme sen selkeyden. “

Viime viikolla Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong varoitti Twitter-seuraajiaan odottavansa uuden erän salaussääntöjä, jotka Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ja sihteeri Mnuchin kiirehtivät.

Coinbase-johtaja uskoo, että hallitus voi yrittää säännellä itse säilytettyjä krypto-lompakoita korostaen, että huhuttu politiikka estäisi nopeasti muuttuvien markkinoiden kasvua.

Brooks korostaa, että hänen toimistonsa tavoitteena ei ole kasvun tukahduttaminen, vaan se, että hän tukee massiivista institutionaalista kiinnostusta avaruuteen tarjoamalla selkeyttä koko toimialalle.

„Joten sinulla on selkeyttä monilla aloilla, joiden uskon näkevän juuri seuraavien 6 – 8 viikon aikana, mikä helpottaa salaussijoittajien tietävän kuinka sijoittaa, kuinka laitokset voivat olla tässä omaisuudessa luokassa. Nämä ovat asioita, jotka ajavat hintoja tässä vaiheessa. Tiedät, että se on voinut olla kupla kaksi vuotta sitten, mutta entistä selkeämmin laitokset, jotka pitävät tätä todellisena, aikovat hyväksyä mittakaavassa, mitä he ovat jo alkaneet tehdä. Joten pysy kuulolla. “

Miljardööri Winklevossin kaksoset eivät ole Bitcoin-maximalisteja – tässä on se, mitä he seuraavat Altcoin-avaruudessa

Gemini-salausvaihdon perustajat Cameron ja Tyler Winklevoss todistavat, etteivät he ole Bitcoin-maksimalisteja paljastettuaan useita heidän tällä hetkellä hallussaan olevia salausvaroja.

SALT-keskustelussa Winklevossin kaksoset esittivät perspektiivinsä siitä, mitkä varat voivat pysyä ajan tasalla Bitcoinista digitaalisen rahoituksen tulevaisuudessa.

Cameron Winklevoss sanoo, että vaikka Bitcoinin pitäisi pysyä arvojohtajan varastona, kaksoset näkevät edelleen arvoa muissa omaisuuserissä eri syistä.

„Luulen, että arvopaperin arvopaperi on Bitcoinin menetettävissä. Bitcoinin kullassa voi olla hopea, mutta en usko, että arvomyymälöitä on yleensä useita.

Mutta emme todellakaan ole maximalisteja siinä mielessä, että uskomme ja rakastamme vain Bitcoinia. Meillä on paljon Bitcoinia. Haluamme Bitcoinin toimivan. Toivomme, että se toimii. Meillä on myös Ether ja muut kryptovaluutat, ja olemme erittäin nousussa Ethereumin ja DeFi (hajautettu rahoitus) -hankkeiden kanssa, jotka on rakennettu Ethereumin päälle ja suurelle osalle siellä tapahtuvaa. Meillä on pitkä tila. On selvää, että on joitain projekteja, joilla ei ole paljon ansioita, mutta on varmasti muutamia, jotka ovat jo osoittaneet valtavan määrän lupauksia, joista yksi on Bitcoin, toinen Ethereum, eräänlainen kuin maailman digitaalinen tietokone . Ethereum tai Ether valuutta; Ajattele sitä digitaalisena öljynä, joka käyttää tätä supertietokonetta, jossa voit käyttää sovelluksia ja kaikenlaisia ​​hienoja ohjelmointeja. “

Cameron mainitsi myös Filecoinin (FIL) uutena voimavarana.

„Filecoin on uusi kolikko, joka julkaistiin juuri ja se on hajautettu tietovarastoverkko, joten ajattele Amazon S3: n keskitettyä säilytyssäilöä tai Microsoft Azurea. Filecoin on periaatteessa eriyttäminen [ja] hajauttaminen, aivan kuten Ethereum on hajautettu käyttöjärjestelmä pilvessä ja Bitcoin on ilmeisesti hajautettu digitaalinen kulta. „