Shapeshift CEO Erik Voorhees is van mening dat elke vermogensbeh

eerder die niet op de hoogte is van Bitcoin Evolution „zijn bedrijfspand serieus moet controleren“.

Shapeshift CEO Erik Voorhees heeft een metaforische lijn getrokken in het financiële zand en stelt dat elke vermogensbeheerder Bitcoin nu zou moeten begrijpen op basis van het verbazingwekkende rendement.

Voorhees maakte de opmerkingen terwijl hij de gegevens die gedeeld worden door analytisch platform Messari mede-oprichter Dan McArdle, die laat zien dat Bitcoin de afgelopen tien jaar alles drastisch heeft overtroffen. Terwijl goud een winst van 32% heeft opgeleverd en de S&P 500 het geld van de investeerders heeft verdrievoudigd, heeft Bitcoin in tien jaar tijd een ongelooflijke winst van 7.837.884% geboekt.

Kijkend naar het 10-jarig bestaan, gelooft Voorhees dat Bitcoin „enorm superieur is aan elke andere investering“. Dat zei hij:

„Men zou kunnen vergeven dat men het acht jaar geleden niet begreep… maar elke vermogensbeheerder die vandaag de dag onwetend blijft over dit fenomeen, moet zijn pand serieus controleren.“

Bitcoin, Gold, en de S&P 500 10 yr ROI vs. USD. Bron: CaseBitcoin

Voorhees is niet de enige die de recente omhelzing van Bitcoin door de traditionele financiën bespreekt die de laatste rally zou ondersteunen. Alleen al deze week hebben een half dozijn cijfers met expertise in de traditionele financiële wereld vergelijkbare bullish observaties gedaan. Op 2 december voorspelde Crypto-handelsonderneming Genesis CEO Michael Moro dat 250 beursgenoteerde bedrijven zullen investeren in Bitcoin tegen het einde van 2021.

Op 4 december vertelde voormalig JP Morgan grondstoffenhandelaar Danny Masters aan CNBC dat het binnenkort een „carrièrekans zal zijn om Bitcoin niet in uw portefeuille te hebben.

Ook deze week waarschuwde BlackRock chief investment officer Larry Fink dat het succes van Bitcoin een echte impact zou kunnen hebben op de Amerikaanse dollar, en zelfs „de plaats van het goud voor een groot deel zal innemen“. Dit past bij de recente bewering van Gold Bullion International mede-oprichter Dan Tapiero dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de prijs van Bitcoin de zes-cijferige drempel bereikt.

Het maakt natuurlijk niet uit hoeveel experts er achter Bitcoin staan, of hoeveel geld instellingen er in stoppen, gold bug Peter Schiff, zal onbewogen blijven:

Sommigen hebben gepostuleerd dat investeerders #goud verkopen en #bitcoin kopen. Aangezien ze niets met elkaar gemeen hebben, betwijfel ik of dat gebeurt. Maar sommige speculanten verkopen misschien wel goud en kopen GBTC, waarbij de goudaandelen dalen naarmate het goud stijgt en de GBTC tot een premie van 25% kan worden verhandeld.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 3 december 2020