BTC-rally samler damp i takt med, at Litecoin-øjnene højder i 2019. BCH ser Square cashback boost og Bancor bygger på DeFi gevinster med Coinbase tilføjelse.

Bitcoin steg over $ 20.000, som jeg forudsagde i sidste uge , og mønten rørte højst $ 24.300 søndag.

Kryptomarkedet er slukket en smule mandag, da markederne reagerer på endnu et koronaviruspanik i Europa

Bitcoin Revolution var steget i sidste uge, da den amerikanske dollar fortsatte med at blive ramt af den længe ventede anden stimuleringspakke til USA, som forventes at blive vedtaget senere i dag. Handlen er på $ 900 mia, hvor befolkningen hver får en $ 600 check. Markedet har nu prissat denne aftale, og dagens genopståen af ​​viruspanik har dollaren højere med over 1%. En ny virusstamme, der findes i Storbritannien, siges at være mere smitsom, og dette ser, at andre lande lægger et rejseforbud for flyvninger til og fra landet, hvor Frankrig skærer 20% af fødevareforsyningen ved at blokere for godstransport. En anden kaosrunde på de finansielle markeder kunne se, at Bitcoin blev understøttet, selvom marts likviditetssalg var en advarsel.

BTC trak nogle negative nyheder i sidste uge, der så den finansielle tilsynsmyndighed FinCEN forsøge at få sine kløer ind i kryptokurrencyrummet. En regel, der blev foreslået af finansministeriet på fredag, kunne se, at amerikanske digitale valutaholdere skulle overholde know-your-customer (KYC) krav for at overføre deres beholdninger fra børser til personlige tegnebøger. Brian Armstrong, administrerende direktør for Coinbase-børsen sagde, at virksomheden ville udfordre reglerne i en Tweet, som blev delt af Litecoin-grundlægger Charlie Lee.

Bitcoins stærke fremskridt i den sidste uge betyder, at mønten vil se på $ 20.000-tallet for støtte, og forhandlere bør holde øje med aktiemarkederne. Vi går ind i slutningen af ​​året, når porteføljer justeres forud for det nye år, og store investorer vil muligvis tage overskud på de skummende markedsværdier, hvis de frygter endnu en runde med virusurmo i 2021.

Det samlede kryptokurrencymarked er nu $ 662 mia., Og BTC er ansvarlig for 66% af dette tal

Litecoin var den mest effektive mønt i ugen med et forskud på 34%. Det femte største møntprojekt har nu en markedsværdi på $ 7 mia.

Grayscale, som er en af ​​de største digitale formueforvaltere, har bemærket interesse for mønten på det seneste og udgivet et dybtgående forskningspapir, der kalder det „en af ​​økosystemets mest interessante digitale valutaer“. Virksomheden meddelte for nylig, at investeringsaktiver under forvaltning var steget til 13 milliarder dollars i midten af ​​december. Virksomheden har investeret mere end $ 10 mia. I Bitcoin, og mens der kun er $ 75 mio. I LTC, er efterspørgslen steget, så der er potentiale for LTC at blive betragtet som „undervurderet“ af nye investorer, da Bitcoins seneste rally bringer opmærksomhed på markedet .