Toistaiseksi BCH / USD on pääosin härien käsissä, kun he katsovat toimintaa kohti 310 dollarin vastustustasoa.

BCHUSD – Päivittäinen kaavio

BCH / USD- ostajat jatkavat hintatoimintaa yli 305 dollarin, kun kolikko on noussut 307,75 dollariin kirjoittamishetkellä jatkuvan nousevan toiminnan seurauksena 3. elokuusta lähtien. Samaan aikaan kaikki indikaattorit ovat saaneet aikaan täydellisen nousevan myrskyn, alkaen 9 päivän MA: sta. lentää pidemmän aikavälin 21 päivän MA: n yläpuolella. Toiminnan keskeisenä tukialueena lisäksi liukuvien keskiarvojen välinen kasvava kuilu korostaa nousevan vauhdin rakentamista markkinoilla. RSI (14) on myös ylöspäin suuntautuvalla telalla, joka osoittaa yli ostetun alueen.

Mitä kauppiaiden pitäisi odottaa saavansa Bitcoin Cash -tapahtumaa (BCH)

Bitcoin Code käy kauppaa tällä hetkellä yli 9 päivän ja 21 päivän liukuvien keskiarvojen välillä. Markkinahinnan odotetaan nousevan kohti 310 dollarin tasoa, jos tekninen kuva pysyy ennallaan lähitulevaisuudessa, 330 dollarin voitot voivat myös alkaa toteutua. On myös tärkeää, että sonnit perustavat yli 305 dollarin tuen, jotta varmistetaan, että yli 300 dollarin edistyminen ei mene hukkaan. Tämä voisi myös antaa heille taistelumahdollisuudet lyhyellä aikavälillä yli 320 dollaria ja 330 dollaria.

Siitä huolimatta seuraava vastus sijaitsee noin 325 dollarissa. Kun se on poissa tieltä, ylösalaisuus saa todennäköisesti pitoa seuraavan keskittyessä psykologisiin 338, 348 ja 358 dollariin. Kun otetaan huomioon, että hinta palasi edellä 9 päivän päivässä 305 dollariin, nouseva skenaario näyttää uskottavalta tässä vaiheessa. Haittapuolina korjaus voidaan laajentaa 290 dollariin. Jos se rikki, 21 päivän MA: n vihreä viiva 278 dollarilla voi keskittyä. Kun se on pois tieltä, myyntiä voidaan jatkaa kohti 258 dollaria ja 238 dollaria tukea.

Jos härät onnistuivat ylittämään 9 päivän liukuvan keskiarvon, BTC: tä vastaan, markkinahinta voi todennäköisesti saavuttaa seuraavan vastustason eli 2700 SAT ja 2750 SAT.

BCHBTC – päivittäinen kaavio

Toisin sanoen uudelleentestaus voisi antaa parin mennä 9 ja 21 päivän liikkuvien keskiarvojen alapuolelle ja alentaa hintaa 2500 SAT: n ja 2450 SAT: n tukitasoon. Tällä hetkellä RSI (14) liikkuu samaan suuntaan, mikä viittaa kolikon sivuttaisliikkeeseen.