Varhainen innostus on saattanut luoda perusta adoptiolle, mutta institutionaaliset sijoittajat johtavat maksua.

Kirjoittaja Tim Fries tai tämä verkkosivusto The Tokenist eivät tarjoa taloudellisia neuvoja. Ole hyvä ja lue verkkosivustomme käytännöt ennen taloudellisten päätösten tekemistä.
Suuntaus siitä, että Bitcoinista tulee varantovaluutta, jatkuu. Real Vision, on-demand-rahoitustelevisio, joka kattaa liike-elämän ja talouden maailman, jätti 10% käteisvaroistaan ​​Bitcoinin muodossa. Real Visionin toimitusjohtajan Raoul Palin mukaan muiden yritysten tulisi seurata esimerkkiä.

Kuinka paljon todellinen visio laitettiin Bitcoiniin?
Vaikka ensimmäinen salauskäyttäjien aalto yritti parhaansa mukaan käyttää Bitcoinia (BTC) kryptovaluuttana päivittäisissä ostoksissaan, näyttää siltä, ​​että Bitcoinin kohtalo on digitaalinen kulta. JP Morgan Chase -analyytikot ajattelevat jo, että Bitcoin on tällä radalla lopulta syrjäyttämään kultaa. Nuoremmat sukupolvet ovat varmasti innostuneempia Bitcoinista, koska se poistaa fyysisyyden taakan – turvallisuuden, kaivostoiminnan ja kuljetuksen.

Eikä Bitcoinin kaksinaisuus maksutapana ja arvon säilyttämisenä heikennä kumpaakaan. Itse asiassa tämä kaksinaisuus voi kallistaa asteikon molemmista päistä. Vaikka silti sitä pidetään edelleen riskivarana, vuonna 2020 Bitcoinista tuli valtiovarainhyödyke maista suuryrityksiin:

Iran otti Bitcoinin käyttöön kansainvälisessä kaupassa vakavien Yhdysvaltain johtamien pakotteiden sijaan.
Mode Global Holdings kohdisti 10% käteisvaroistaan ​​Bitcoinille.
Neliömaksuprosessori osti 50 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia, mikä vastaa 1% Squaren kokonaisvaroista.
MicroStrategy-tiedustelupalvelu osti 425 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia. Sen perustaja Michael Saylor vertasi Bitcoinia „kyberavaruuden pankkiin“.

Guggenheim-rahasto on valmis muuttamaan 10% 5 miljardin dollarin varoistaan ​​Bitcoiniksi.
Kaiken kaikkiaan suurilla institutionaalisilla sijoittajilla on 4,5 miljardin dollarin arvoinen bitcoin, BitcoinTreasuriesin mukaan. Real Vision TV lisää tähän näennäisesti pysäyttämättömään Bitcoin-junaan.

Real Vision käytti BlockFi: tä Bitcoinin ostamiseen

Mielenkiintoista on, että Real Vision ei käyttänyt Coinbasea tai muita suuria välittäjiä Bitcoinin ostamiseen, vaan BlockFi. Kolmivuotias yritys on yksi nousevista hybridialustoista, jotka tarjoavat DeFin vieressä olevia tuottoja jopa 8,6% APY: n lisäksi salauspörssinä. Niiden, jotka etsivät joitain takeita poikkeuksellisen korkeista DeFi-tuotoista, pitäisi löytää BlockFi houkuttelevaksi ratkaisuksi.

Real Vision on muuttanut 10% käteisomistuksestaan ​​Bitcoiniksi kolme kuukautta sitten, ja Real Vision käytti hallitsevaa kryptovaluuttaa lainaamiseen BlockFi: n kautta ja nettoutti heille tällä hetkellä 6% APY. Huomaat, että useimmat institutionaaliset sijoittajat eivät ylitä 10 prosenttia. Real Visionin toimitusjohtaja Raoul Pal selittää tämän riskienhallintastrategian:

„Se on vain 10%. Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua? Se laskee 50% ja menetämme 5% kassastamme. No, me olemme tilauspohjainen yritys; tuotamme rahaa, joten pitäisi olla hieno. Mutta jos se nousee 10 kertaa, sillä on kunnollinen ero. “

Pal huomauttaa lisäksi, että yrityksen osakkeenomistajat ovat edelleen epäselvät Bitcoinista sijoitusomaisuutena, minkä vuoksi emme näe vieläkin suurempaa institutionaalista käyttöönottoa. Kun JPMorgan Chase ilmestyy sanomalla, että Bitcoin todennäköisesti ylittää kullan, se on hyvä alku, mutta useamman pankin on tehtävä tutkimusta saadakseen osakkeenomistajien mielenrauhan.

Pal ajattelee Bitcoinin olevan kohti miljoona dollaria
Jos katsot tätä pitkän aikavälin kaaviota, on helppo päätellä, että Bitcoin-junalla ei ole pysäytysjarruja.

Pal ottaa tämän kaavion sydämeen ja odottaa, että kynnys saavutetaan tämän vuosikymmenen aikana:

„Luulen, että se saavuttaa miljoonan dollarin … Nyt se on seuraavan viiden tai kuuden vuoden sisällä. Joten mihin se pääsee tänä vuonna? En tiedä, jossain 150 000-300 000 dollaria. On mahdotonta tietää, mutta se on paljon pidemmälle kuin täällä. “

Olisi kuitenkin viisasta muistaa, että Bitcoin toimii hallitusten asetusten alueella. Mikään maailmassa ei pysy staattisena. Jos Bitcoin jostakin syystä suljetaan ostamasta tai myymästä valtion valuuttana, tällainen toimenpide voi pilata sen.

Sillä välin monet odottavat institutionaalisten sijoittajien nostavan BTC-hintaa entisestään integroidessaan sen alustoilleen.